Çankaya Hastanesi Avrupa Spor Yaralanmaları Diz Cerrahisi ve Artroskopi Derneği Onaylı Eğitim Merkezi Oldu

Çankaya Hastanesi, Avrupa Spor Yaralanmaları Diz Cerrahisi ve Artroskopi Derneği (ESSKA-European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery & Arthroscopy) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ESSKA onaylı eğitim merkezi olmaya hak kazandı. Prof. Dr. N. Reha Tandoğan ve Op. Dr. Asım Kayaalp’ın, ESSKA eğiticisi olarak kabulünden sonra ikinci aşama olarak bu belgelendirme gerçekleşti. Dr. Reha Tandoğan, halen ESSKA’nın diz cerrahisi ile ilgilenen European Knee Associates seksiyonunun başkanlığını da yürütüyor.

Yılda 500’den fazla üst düzeyde artroskopik ve açık diz, omuz kalça ve ayak bileği cerrahisi gerçekleştiren, düzenli olarak uluslararası bilimsel yayınlar yapan sayılı merkezlere verilen bu sertifika ile hastanemizin yüksek bilimsel kalitesi  bir kez daha teyit edilmiş oldu. Bu sertifikaya sahip hastaneler aynı zamanda yurt içi ve dışından gelen hekimlere ileri eklem cerrahisi eğitimi veriyor.