Hastalarımıza Özel

HASTA ve HASTA YAKINLARINDAN BEKLENTİLERİMİZ

Hasta ve hasta yakınlarından beklentilerimiz Hastalarımızın hasta kabulünün eksiksiz gerçekleşmesi için tüm gerekli olan belgeleri getirmeleri şarttır.

Hastalarımızın, hekimlerimize sağlık durumları ile ilgili tüm bilgileri doğru ve eksiksiz vermeleri, uygulanacak tedavi ile ilgili beklentilerini anlatmaları, anlatılan tedavi şeklini anladıklarına dair hekimlerini bilgilendirmeleri ve ellerinde bulunan tüm tetkik sonuçlarını beraberlerinde getirmeleri gerekmektedir. Hekimlerimiz tedavi ile ilgili tüm bilgileri gerçek ve eksiksiz olarak hastalarımıza aktarmaktadırlar. Buna yönelik hastalarımızın tedavi şeklini reddetmemeleri ve olumsuz sonuçların ortaya çıkmaması için doktorlarımıza güvenmeleri dileğimizdir. Tedavileri sırasında gerekli olan tüm ek prosedürler kendilerine belirtilecek olup bunların gerçekleştirilmesi hastamızın sorumluluğudur.

Verilmiş olan randevulara uyulması ve hasta yakınlarının hem kendi hastalarının sağlığı, hem de hastanede bulunan diğer hastaların rahatlığı açısından hastane kurallarına uymaları ve hastane düzenini bozacak şekilde davranmamaları rica olunur.