BAŞHEKİMİN MESAJI

Geçmişin Tecrübesi ile Geleceğin Liderliğine...

Başhekim Cemil Deniz YorgancılarÇankaya Hastanesi, 1968 yılında halen faaliyette bulunduğu Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Bülten Sokak'daki yerinde Ankara'nın ilk özel hastanesi olarak kurulmuştur.  Çankaya Hastanesi adını halen faaliyette olduğu kurulduğu ilçeden almıştır. Hastanemiz kurulduğu yıldan itibaren binlerce hastaya hizmet vererek gelişen sağlık teknolojisi ve artan hizmet talepleri karşısında hizmet alt yapısını güçlendirerek kendisini sürekli yenilemiştir.

46 yaşına giren hastanemiz bugün 3.000 m2 kapalı alanı, 49 hasta yatağı ve 5 yoğun bakım yatağı olmak üzere toplam 54 yatak kapasitesi, konusunda tecrübeli 30’a yakın uzman hekim kadrosu ile Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin Cerrahisi, Genel Cerrahi, Üroloji, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi, Kalp Damar Cerrahisi, Kulak Burun Boğaz, Kardiyoloji, Dahiliye ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon branşlarında hizmet vermektedir. Ayrıca ileri teknolojik cihazlarla donanımlı Biyokimya Laboratuvarı, Radyoloji ünitesi, 7 gün 24 saat faaliyet gösteren Acil Servis hizmeti ile birlikte tam donanımlı ambulansı ile hizmet vermektedir.

Son yıllarda sağlık sektöründeki gerçekleşen hızlı gelişmeler ile birlikte, hastanemizden artan hizmet talepleri ve beklentileri karşılamak ve hasta güvenliği ve hasta bakımının kalitesini uluslararası düzeyde kabul edilebilirliğini sağlamak amacı ile dünyanın sağlık standartları konusunda en önemli belirleyicisi olarak kabul gören ve uluslararası alanda faaliyet gösteren Joint Commission International (JCI) tarafından 26 Eylül 2013 tarihinde akredite edilmiştir.

46. yaşında Çankaya Hastanesi, ülkemizde 46., Ankara’da 8. Hastane olarak JCI tarafından akredite olan hastaneler arasına katılmıştır.

Hastanemizde önümüzdeki yıllarda yapılacak yatırımlarla birlikte 50. Yılında 15.000 m2'nin üzerinde yeni hastane binamız, genişletilmiş hizmet alanı ile birlikte ulusal ve uluslararası hastalara hizmet vermeyi planlamaktayız.

Çankaya Hastanesi markasını, önümüzdeki yıllarda gerçekleştireceğimiz çalışmalarla global çapta tanınan, saygın ve konusunda referans bir sağlık kuruluşu olarak uluslararası düzeyde tanınabilirliğini artırmayı hedeflemekteyiz.

Başhekim
Cemil Deniz Yorgancılar