TARİHÇEMİZ

TarihçemizÖzel Çankaya Hastanesi, 1968 yılında bugün halen bulunduğu Kavaklıdere Bülten Sokak'daki yerinde kurulmuş olan Ankara'nın ilk özel hastanesidir.
  • 1984 yılında 40 yataklı olarak "Dahiliye, Hariciye ve Nisaiye hastalık mensuplarını kabul ve tedavi eder" hükmüne ilave olarak  Ortopedi, Göz, Kulak Burun Boğaz, Kalp Damar Cerrahisi, Üroloji, Beyin Cerrahisi branşları ilave edilmiştir.
  • 1990 yılında Kardiyovasküler Cerrahi ve Yoğın Bakım servisleri ilave edilmiştir.
  • 2003 yılında ‘Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Kardiyoloji ve Anestezi ve Reanimasyon’ branşları ilave edilmiştir.
  • 2005 yılında Dahiliye, Cerrahi, Koroner ve Kardiyovasküler Cerrahi yoğun bakım yatakları ilave edilmiştir.
  • 2008 yılında hastanede tüm bina içi, hasta odaları yeniden revize edilerek restore edilmiştir.
Hastanemizde halen, Ortopedi ve Travmatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Beyin Cerrahisi (Nöroşirurji), Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz, Üroloji, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, İç Hastalıkları (Dahiliye), Kardiyoloji, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Beslenme ve Diyetetik, Radyoloji ve Tüm Laboratuar Hizmetleri dallarında hizmet verilmektedir