KALİTE POLİTİKAMIZ

Misyon, vizyon ve değerlerimiz doğrultusunda, hastanın ve yakınlarının ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak, hasta bakımı ve yönetim standartlarında sürekli iyileşmeyi sağlamak, hastalara saygın, temiz, güvenilir bir ortamda yüksek kalitede hizmet vermek ve hastaların hayat kalitesini arttırmaktır.

Sağlık sektöründe son yıllarda gerçekleşen hızlı gelişmeler ile birlikte, artan hizmet talep ve beklentilerini karşılamak ve hasta güvenliği ile hasta kalitesinin uluslararası düzeyde kabul edilebilirliğini sağlamak amacı ile, hastanemiz dünyanın sağlık standartları çerçevesinde faaliyet göstermektedir.

48. yılında Çankaya Hastanesi uluslararası kalite kuruluşları ile birlikte çalışmaktadır.