Özel Çankaya Hastanesi

Haber ve Duyurular

Türkiye Barolar Birliği ile sözleşme imzalandı

Son Güncelleme: 08 Kasım 2014
Türkiye Barolar BirliğiTÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ ile hastanemiz arasında yapılan sözleşme sonucunda, birlik üyeleri hastanemizden hizmet alabileceklerdir.

ACIBADEM SİGORTA ile sözleşme imzalandı.

Son Güncelleme: 27 Ekim 2014
ACIBADEM SİGORTA ile hastanemiz arasında yapılan sözleşme sonucunda, ACIBADEM özel sağlık sigortalıları ve SGK'sı olan sağlık sigortalıları hastanemizden hizmet alabileceklerdir.

Mapfre Genel Sigorta ile Fark Yok Anlaşması İmzalandı.

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2014
Özel Çankaya Hastanesi ve MAPFRE GENEL SİGORTA, sağlık sigortasında tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında “Fark Yok” sigortası anlaşmasını imzaladı. SGK'lı hastaların hastanemizdeki tıbbi bölümlerimizden fark ödemeden hizmet alabileceklerdir.

Endoskopi Kolonoskopi Ünitemiz Hizmetinizde.

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2014
Vücut boşluklarının, bir ışık kaynağı ile aydınlatarak gözle direkt olarak incelenme işlemine endoskopi (halk arasında ışıklı hortum) denir. Bu yöntem ile endoskopi yapılan bölgenin hem görüntüsü alınmış hem de parça alınarak biyopsi işleminin yapılmasını sağlamaktadır. Endoskopi, incelenen bölgeye göre özel olarak isimlendirilmektedir. Örneğin yemek borusu incelemesinde özofagoskopi, mide incelemelerinde gastroskopi, son barsak incelemelerinde rektoskopi, endoskopi işlemi sadece kalın bağırsak içi yapılacaksa, buna da kolonoskopi denilmektedir.

Endoskopi Ünitemizde;
  • Üst Endoskopi
  • Anoskopi
  • Rektosigmoidoskopi
  • Kolonoskopi yapılmaktadır.

Kulak Burun Boğaz polikliniğimiz hizmete girmiştir

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2014
Hastanemizde Op.Dr. Sait YÜCEL yönetiminde Kulak Burun Boğaz, Baş ve Boyun Cerrahisi bölümümüz hizmete girmiştir.

Kulak Burun Boğaz, Baş ve Boyun Cerrahisi (KBB-BBC) poliklinik ve ameliyathanesi en son teknolojik alt yapı ile donatılmıştır. Bütün muayenelerimiz endoskopik yöntemlerle yapılmakta ve endovizyon sistemi sayesinde hastalarımız muayene bulguları ve hastalıklarını ekranda görebilmektedirler. Hastanemizde kulak ameliyatları gelişmiş operasyon mikroskopları ile yapılmaktadır. Burun ameliyatlarında ileri teknolojik endoskopik yöntemler kullanılmaktadır.

Hastanemizde ameliyat sonrası bakım hizmetleri son derece gelişmiş olup KBB-BBC Uzmanımızca 24 saat hizmet verilebilmektedir.
Buradasınız: Haber ve Duyurular
Çankaya Hastanesi Haber Bülteni

Sağdaki formu kullanarak Çankaya Hastanesi Haber Bülteni'ne abone olabilirsiniz. Başvurunuzu gönderdikten sonra lütfen onay e-postası için posta kutunuzu kontrol ediniz.

Haber Bülteni Aboneliği